http://www.ofertenationale.rohttp://www.ofertenationale.ro
  Prima paginaAfisare firmeAfisare produseAfisare tarifeInformatii utile, cursul valutar, vremea, stiriAfisare informatii de contact
 
 
 
  
» MASAJUL TERAPEUTIC «
Caracteristicile produsului Oferit de firma

Denumire:

  Masajul terapeutic

Descriere produs:

 

Cu toate ca nimanui nu-i sunt straine beneficiile masajului, meritele acestuia le recunoastem mai ales dupa o zi lunga si obositoare la munca. La sfarsitul zilei, un masaj de relaxare nu poate fi decat binevenit. Pe langa efectul sau de stimulare a simturilor, masajul are rolul de a activa circulatia sangelui si de a tonifia muschii, favorizand oxigenarea pielii, a articulatiilor si a musculaturii. In plus, unele studii ale oamenilor de stiinta sustin ca masajul ajuta la intarirea sistemului imunitar si la eliberarea de serotonina, hormon responsabil cu starea de bine si fericire.

Dupa fiecare sedinta de masaj (manual) sau sedinte SPA(impachetari etc.) , ca rasfatul sa fie complet veti beneficia gratuit de o sedinta pe fotoliul de masaj F 5018 . Fotoliul pentru masaj va cauta în mod automat si va memora forma corpului utilizatorului si va genera un masaj în conformitate cu greutatea acestuia.

Construit astfel încât sa simuleze tehnicile de masaj ale unui maseur real, F 5018 îndeparteaza cu eficienta oboseala, reduce stresul, calmeaza durerile usoare si îmbunatateste circulatia sangvina si metabolismul.
5 Programe automate:
3 Programe usor de selectat pentru partea superioara a corpului:
    Reprezentând o tehnologie de vârf, fotoliul F 5018 este programat sa scaneze si sa efectueze masajul în conformitate cu pozitia reala a punctelor de acupresiune ale utilizatorului!

Va va masa in zona superioara a corpului , zona inferioara , picioare si talpi . Cei care au facut masaj pe acest fotoliu au sustinut ca se simt absolut divin , si nu s-ar mai ridica o zi intreaga din acesta.


       1. Masaj automat al întregii parti superioare a corpului: Acest program automat scaneaza în detaliu si memoreaza forma corporala si greutatea utilizatorului, reglând în mod automat intensitatea masajului si a rolelor pentru a oferi un masaj complet si eficient prin acupresiune.
       2. Masaj automat pentru gât si umeri: Punctele de presiune reduc cu eficienta si calmeaza durerile de gât si umeri incluzând tehnici Fengchi, Xuishi, Jianjing, Jianchungshi, etc. Durerile de gât si de umeri sunt întâlnite frecvent în special în cazul acelora care lucreaza la calculator toata ziua. Acest program automat permite tratamentul zonelor amintite pentru persoanele cu astfel de probleme.
       3. Masaj automat pentru spate si talie: Pentru a reduce eficient si a calma durerile de spate, punctele de presiune ale acestui program includ Ganshu, Danshu, Pishi, Weishi, Pangguangshu, etc. Durerea de spate reprezinta unul din motivele principale pentru vizita la doctor si se estimeaza ca patru din cinci adulti vor suferi în viata lor de astfel de dureri. Acest program automat permite fotoliului F5018 sa trateze cele mai comune simptome asociate acestei zone.

       < ; /span>4.Programe usor de selectat pentru partea inferioara a corpului:
    Utilizarea masajului cu terapie prin punctele de presiune, prin tehnologia 3D si sistemul de reflexologie al picioarelor.    Reglare presiunii pe mai multe nivele poate fi utilizata pentru efectuarea masajului cu aer în zona picioarelor în conformitate cu preferintele utilizatorului si nivelul selectat de acesta.
Reflexologia:în mecanismul de masaj, în canalele pentru picioare, sunt plasati strategic mai multi noduli. Acesti noduli sunt utilizati în timpul compresiei pungilor de aer inferioare activând puncte de presiune în zona piciorului, puncte de presiune reflexologie. în timpul compresiei, nodulii se ridica pe arca piciorului stimulând în acelasi timp punctele de acupresiune; în acest timp pungile cu aer strâng usor si întind piciorul pentru îndepartarea încordarii, îmbunatatind circulatia sângelui în zona inferioara a corpului si sporind gradul de relaxare.
    Utilizarea masajului cu terapie prin punctele de presiune, prin tehnologia 3D si sistemul de reflexologie al picioarelor.


Muzica este integrata pentru o abordare holistica a relaxarii prin masaj, aparatul F 5018 este echipat cu un dispozitiv MP3 player încorporat si include un set de casti. Pentru aceleasi motive pentru care un maseur profesional creeaza ambianta prin muzica pentru calmarea mintii si relaxarea corpului, la fel veti face si cu fotoliul pentru a obtine aceluiasi rezultat. Când mintea se sincronizeaza cu corpul, nivelul de relaxare si întinerire creste favorizând astfel o experienta la nivelul întregului corp.

Localitatea de livrare:

  Simand

Judeţul:

  Arad

Preţ:

 

Cantitatea minimă:

 

UM:

 

Vizitat de:

Localitate: Simand    Telefon: 0751349803

[Vezi Detalii Ofertant] [ Vezi toate ofertele ]
  5197
SPA-GYM
Adresa: Simand, nr. 553
Localitatea: Simand
Judeţul: Arad
Telefon: 0751349803 sau  0357400010
E-mail: 
Pagina web: http://
Descriere: 

 

Întrun cadru intim şi liniştit cu cele mai revoluţionare aparate, tehnici şi produse de top pentru slabit şi remodelare corporală.detalii

 
Detalii firmă
Vezi toate produsele firmei

Vezi detalii ... ... Click aici!

  Imagini despre produs :
Poza 1:


 
 

 

 

 ©COPYRIGHT 2004 - www.OferteNationale.ro (Toate drepturile rezervate)
Developed by webmaster